Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ.



Τώρα, που υπάρχει η δυνατότητα να πωλούνται τα βιβλία σας στην παγκόσμια αγορά, δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στη μικρή αγορά της χώρας σας.

Στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, οι Εκδόσεις ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ έρχονται να δώσουν μια διέξοδο στους συγγραφείς, παλιούς και νέους, που θέλουν να δουν τα έργα τους δημοσιευμένα, προσφέρονταν τους την δυνατότητα να προχωρήσουν σε αυτοέκδοση του βιβλίου τους σε προσιτές τιμές. Η αυτοέκδοση είναι η νέα τάση στον χώρο των εκδόσεων την οποία ακολουθούν οι περισσότεροι συγγραφείς. Κατά την αυτοέκδοση, ο συγγραφέας καλύπτει το κόστος παραγωγής και ο εκδότης αναλαμβάνει την εκτύπωση, διανομή και προώθηση του βιβλίου. Οι Εκδόσεις ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ, σε αυτή την νέα εποχή για τον εκδοτικό χώρο, σκοπό έχουν την υποστήριξη και την προβολή των συγγραφέων μας όπως έχομε κάνει μέχρι τώρα μέσω του περιοδικού μας ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ.

Προτεραιότητα για εμάς είναι να σας προσφέρουμε μια άψογη και απόλυτα επαγγελματική παραγωγή, ώστε το βιβλίο σας να ανταγωνίζεται ισότιμα σε ποιότητα τα βιβλία των πιο αξιόλογων εκδοτικών οίκων του εξωτερικού. Υπάρχει βέβαια πάντα η επιλογή να το κάνει μόνος του ο συγγραφέας, αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει πως η επιλογή αυτή, τις περισσότέρες φορές, οδηγεί σε παραλήψεις και λάθη που αποβαίνουν μοιραία για την πορεία μιας έκδοσης, αλλά και αυξάνουν τη δαπάνη τους υπερβολικά, στην μετέπειτα προσπάθεια να διορθώσουν αυτά τα λάθη. Γι’ αυτό η δική μας απάντηση μας είναι "ανάθεσέ το στους ειδικούς".

Οι εκδόσεις ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ αναλαμβάνουν να δημοσιεύσουν το βιβλίο σας, στην ελληνική η στην αγγλική και να το διαθέσουν προς πώληση (σε έντυπη μορφή) σε εκατομμύρια αναγνώστες, μέσω των μεγαλύτερων δικτύων ηλεκτρονικών βιβλιοπωλείων (Amazon κ.α.).

Οι εκδόσεις ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ αναλαμβάνουν βιβλία που αφορούν την παιδική λογοτεχνία, την λογοτεχνία του φανταστικού και μυστηρίου όπως και βιβλία που αφορούν μελέτες.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
1. Εκτύπωση σε όποια μορφή βιβλίου, με όποια βιβλιοδεσία και όποιο δέσιμο θέλετε.
2. Αναλαμβάνουμε και ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση.
3. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική επιμέλεια του κειμένου σας σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες.
4. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική διόρθωση του κειμένου σας σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες.
5. Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική σελιδοποίηση του κειμένου σας σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες.
6. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό του εξωφύλλου σας σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες.
7. Εκτύπωση του βιβλίου σας σε όσα αντίτυπα επιθυμείτε.
8. Έκδοση αριθμού ΙSBN για το βιβλίο σας.
9. Διαφήμιση του βιβλίου σας στο περιοδικό μας και στην ιστοσελίδα μας.
10. Μια πληθώρα ακόμα υπηρεσιών που αναφέρονται με κάθε λεπτομέρεια μέσα στο συμβόλαιο συνεργασίας που υπογράφουμε με τους συγγραφείς.


Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

- Μας στέλνετε το κείμενο σας και εμείς σας ενημερώνουμε αν έχει τα απαραίτητα κριτήρια για να μπορέσει να εκδοθεί.
- Συμφωνούμε στην μορφή που θα έχει το βιβλίο, για τις υπηρεσίες που θέλετε να σας παρέχουμε, σας δίνουμε την κοστολόγηση, που κυρίως εξαρτάται από τον αριθμό των σελίδων, τον αριθμό των αντιτύπων και πόσες υπηρεσίες θα επιλέξετε, και υπογράφουμε συμβόλαιο συνεργασίας.
- Συμφωνούμε για τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό του βιβλίου, τον ολοκληρώνουμε και σας τον παραδίδουμε για έλεγχο.
- Εκτυπώνουμε και προχωράμε στην διάθεση του βιβλίου στην αγορά και στην διαφήμιση του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Στείλτε μας το βιβλίο σας για να σας κάνουμε προσφορά.

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ:

Email : lifeandartpublications@yahoo.com

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ DOC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου